Live While We're Young
Welcome!!
Trenutno se nalazite na prvom hrvatskom forumu o Hello Kitty i modi! Registrirajte se te upoznajte najbolju forumsku ekipu,pridružite se u raspravama o modi i Hello Kitty. No,na ovom forumu možete razgovarati o drugim aktualnim temama osim o HK i modi! Vaši najdraži glazbenici,glumci,serije,filmovi - sve se to nalazi u našem Fun corneru. Zato,registrirajte se na forum,jer ćete vaše iskustvo na našem forumu pamtiti još dugo,dugo vremena.
Uživajte!
Vaš Admin & Mod TEAM

New Moon Balkan [renoviranje]

Go down

New Moon Balkan [renoviranje]

Post by Hell Kitty 666 on Fri Mar 18, 2011 8:31 am

Želite da osvojite neku od vrednih nagrada (knjiga Domaćin, knjiga Bri Taner, knjige koje nisu Sumrak tematike, obeleživači za knjige, blokčići, potpisi, avatari, wallpaperi...)? Da prisustvujete premijeri filma Crvenkapa zahvaljujući našoj saradnji sa Tuck-om? Još ste uvek ljubitelji Sumraka, ali smatrate da se forumi navedene tematike gase? New Moon Balkan NE!
Posetite nas 18.3.2011.

Biće održan sjajan kviz, želimo da se potrudimo da i dalje ostanemo jedan od najboljih sumrak foruma na Balkanu, da uvek možete sa nama da "ćaskate" o sagi, drugim interesovanjima i svom privatnom životu. Želimo da vas motivišemo da ostanete uz nas i zato smo odlučili da malo odrešimo forumsku kesu sa nagradama (sve su donirane od strane naših sponzora, izdavačke kuće Evro Giunti). Naravno, uskoro ćete dobiti više informacija o premijeri filma Crvenkapa jer su pregovori sa Tuckom još u toku. Širite reč o ovoj "sumrak akciji" koju sprovodimo - što više ljudi dođe, biće bolji provod. Članovi koji na ovaj poseban dan dovedu nove članove mogu očekivati sjajne nagrade.
Dok ste vi uz nas i mi smo uz vas! ♥

P.S. Ako cete da se reg pls recite da sam vas ja dovela..tamo mi je nick Cam..n_n
avatar
Hell Kitty 666
HK golden member
HK golden member

Broj postova : 1550
Join date : 2010-08-20
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: New Moon Balkan [renoviranje]

Post by Hell Kitty 666 on Sat Mar 19, 2011 12:06 pm

Pls neko?^^
avatar
Hell Kitty 666
HK golden member
HK golden member

Broj postova : 1550
Join date : 2010-08-20
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum