Live While We're Young
Welcome!!
Trenutno se nalazite na prvom hrvatskom forumu o Hello Kitty i modi! Registrirajte se te upoznajte najbolju forumsku ekipu,pridružite se u raspravama o modi i Hello Kitty. No,na ovom forumu možete razgovarati o drugim aktualnim temama osim o HK i modi! Vaši najdraži glazbenici,glumci,serije,filmovi - sve se to nalazi u našem Fun corneru. Zato,registrirajte se na forum,jer ćete vaše iskustvo na našem forumu pamtiti još dugo,dugo vremena.
Uživajte!
Vaš Admin & Mod TEAM

Like? Send – nova opcija na Facebooku

Go down

Like? Send – nova opcija na Facebooku

Post by Elheonor* on Tue Apr 26, 2011 8:41 pmGodinu dana nakon uvođenja opcije Like, najpopularnija društvena mreža današnjice Facebook predstavila je novu opciju jednostavnog naziva Send.

Send služi za lakšu razmjenu određenog sadržaja među korisnicima i mijenja dosadašnju opciju Email to the friend.

Već dulje vrijeme Facebook omogućava grupiranje prijatelja, ali sad opcija Send znatno olakšava i pojednostavljuje komunikaciju s tim grupama.

Naime, do sada je većina članaka i sadržaja na webu nudila mogućnost da se pritiskom na Like taj sadržaj prikaže na našem Zidu (Wall), odnosno prikaže ga svim našim prijateljima na Facebooku.

Također smo mogli kopiranjem internetske adrese (URL) podijeliti sadržaj koji se nalazi na njoj s određenim prijateljem na Facebooku. Opcija Send sada nam pak omogućava dijeljenje tog sadržaja s unaprijed definiranim grupama prijatelja.

Opciju Send trenutačno podržava svega stotinjak web stranica, kao što su primjerice Gilt Groupe, 1-800-Flowers, The Wall Street Journal, Orbitz, Last.fm, The Huffington Post, People.com i Washington Post. Međutim, svaki klik na Send također se uračunava u broj lajkova te stranice.

Kod za Send dostupan je preko web stranice Facebook Developer. Kao i s gumbom za Like, potrebno je generirati samo nekoliko linija koda kako biste ga stavili na svoje stranice.

Hoće li Send doseći popularnost opcije Like tek ćemo vidjeti.
avatar
Elheonor*
Administratorica
Administratorica

Broj postova : 7010
Join date : 2009-09-22
Age : 18
Lokacija : Iza tebe ♥

View user profile http://livewhilewereyoung.omgforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum